Hacettepe’de yapılacak

Bu yıl 4. kez yapılacak Savunma ve Havacılıkta Endüstriyel İşbirliği Günleri (ICDDA) uluslararası etkinliği 23-25 Ekim tarihlerinde Ankara’da gerçekleştirilecek.

Savunma Sanayii Müsteşarlığı (SSM) himayelerinde, OSTİM Savunma ve Havacılık Kümelenmesi Derneği (OSSA) tarafından gerçekleştirilen Savunma ve Havacılıkta Endüstriyel İşbirliği Günleri (ICDDA) uluslararası etkinliğinin 4.sü; 23-25 Ekim 2018 tarihlerinde Hacettepe Üniversitesi Beytepe Kongre Merkezi’nde gerçekleştirileceği açıklandı.

Etkinliğin ilk gününde, sektörle ilgili yeniliklerin konuşulacağı, sektörün karşılaştığı

problemlerin ve olası çözümlerin tartışılacağı konferanslar düzenlenecek.

İkinci ve üçüncü gün ise, standlı katılımcılar için; ikili iş görüşmeleri organize edilecek.

Üçüncüsü Ekim 2016 yılında gerçekleşen etkinliğe; 33 ülkeden, 200 firmanın üzerinde katılım ile, 5400 kayıtlı ikili iş görüşmesi yapıldı.

Yurtdışından AIRBUS DEFENCE AND SPACE, AIRBUS GROUP, AIRBUS HELICOPTER, THE BOEING COMPANY, DASSAULT SYSTEMS, LEONARDO GROUP, LOCKHEED MARTIN, MBDA, NAVANTIA, ROLLS ROYCE, SIKORSKY, THALES gibi bir çok önemli firmanın katılımının yanı sıra; yurt içinden ASELSAN, HAVELSAN, FNNS, ISTANBUL TERSANESİ, MKEK, OTOKAR, ROKETSAN, TAI, TEI, THY Teknik  gibi ana sanayi firmaları, Kuvvet Komutanlıkları İlgili Bakanlık Temsilcileri, Yabancı Askeri Ataşeler ve Komutanlar ile pek çok sanayi firması ve mensubu etkinliğe katılmıştı.