Futbolun yıldızları THY için bir arada

UEFA Şampiyonlar Ligi’ne sponsor olan dünyadaki ilk havayolu şirketi Türk Hava Yolları, çeyrek final müsabakaları ile yeni bir film yayınladı.

Ronaldinho, Steven Gerrard ve Cafu’nun birlikte yer aldığı ilk yapım olma özelliğini taşıyan filmde, Brezilyalı freestyler Adonias Fonseca’nın çeyrek final takımlarına ev sahipliği yapan şehirlerde geçen maceraları anlatılıyor.

İstanbul’dan muhteşem kareler ile açılan film, Türk Hava Yolları’nın Business Class uçak içi eğlence sisteminde üç efsanenin Adonias’ın videosunu izlemeleriyle başlıyor.

Film, oyuncuların İstanbul’a inişi sonrası Adonias ile karşılaşmalarıyla devam edip, UEFA Şampiyonlar Ligi finalinin oynanacağı İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı’nda son buluyor.

Filmin çekimleri; UEFA Şampiyonlar Ligi finalinin gerçekleşeceği İstanbul’un da aralarında bulunduğu Londra, Manchester, Madrid, Milano, Napoli, Münih, Lizbon olmak üzere 6 ülkedeki 8 şehirde yaklaşık 1 ayda tamamlandı.

Dünyanın destinasyon odaklı en büyük sosyal medya mecralarından Beautiul Destinations prodüktörlüğünde hazırlanan filmde, İstanbul’un en güzel yerlerinden Galata Kulesi, Balat, Süleymaniye Camii, Çamlıca Camii, Sultanahmet Meydanı, Eminönü, Galataport, Ayasofya Camii, Galata Köprüsü, Karaköy, Boğaz ve İstiklal Caddesi’nden sahneler yer alıyor.

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, “UEFA Şampiyonlar Ligi ile olan sponsorluğumuz, Türk spor tarihinin en önemli iş birliklerinden biri. Bizler bu özel etkinlik kapsamında, filmimizi dünyanın dört bir yanındaki futbol tutkunlarına sunmaktan mutluyuz. Dünyanın en çok ülkesini birbirine bağlayan küresel havayolu olarak, farklı kültürleri bir araya getiren sporun birleştirici gücüne inanıyor ve milyonlarca futbolseveri Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılında İstanbul’da buluşturacak olmanın heyecanını yaşıyoruz.” dedi.

Ronaldinho film hakkında; “Bu filmde, kendi ülkem Brezilya’dan bir yeteneğin yer alması beni mutlu etti. Ayrıca, prodüksiyon içinde yer alan farklı destinasyonlar ve yapımdaki heyecan, sporun çeşitliliğini, enerjisini ve birleştirici gücünü tam olarak yansıtıyor. Dünyanın en muhteşem şehirlerinden biri olan İstanbul’un büyüsünü Türk Hava Yolları ile yaşamak farklı bir ayrıcalık. Türk Hava Yolları, geniş uçuş ağı ve olağanüstü hizmetleri ile dünyayı İstanbul’a bağlıyor. Böyle bir yapımın parçası olmaktan gurur duydum.” sözleri ile duygularını ifade etti.

Steven Gerrard ise, “Futbolun pek çok farklı topluluğu bir araya getirme gücünü sportmenlik ile birleştiren ve herkesin heyecanla beklediği UEFA Şampiyonlar Ligi’nin tanıtımında Türk Hava Yolları ile birlikte yer almak gerçekten heyecan verici.” ifadelerini kullandı.

Cafu da, “Futbolun böyle bir proje ile birleştirildiğini görmek ve bu isimler ile bir araya gelmek bana ve tüm sporseverlere armağan niteliğinde. Bu film, görsel zenginliği ve senaryodaki heyecanı ile futbol tutkusunu hayata geçiriyor.”  dedi.

Bayrak Taşıyıcı Havayolunun UEFA Şampiyonlar Ligi temalı bir diğer reklam filmi de Nisan ayı içerisinde izleyicilerle buluşacak. Ayrıca, bu efsanelerin yer aldığı birçok film ve video da önümüzdeki günlerde Türk Hava Yolları’nın sosyal medya hesaplarından yayınlanacak.

İşte THY’nin Şampiyonlar Ligi temalı reklam filmi: