Tuvalet krizi sefer iptal etti
Easyjet’in Tenerife-Londra Gatwick seferi bir yolcunun tuvalet zeminine dışkılaması nedeniyle iptal edildi.
Tuvalet olayından öncede uçuşun gecikmeye girdiği belirtilirken, X’te paylaşılan bir videoda pilotun, uçuşun iptal edildiğini anons edişi görülüyor.
Kısa video, pilotun birisinin “ön tuvalete dışkılamayı… epey eğlenceli bulduğunu, bu yüzden geceyi burada geçireceklerini” söylemesiyle başlıyor.
Yolcular hep bir ağızdan homurdanırken pilot, “Şimdi herkesi indireceğiz… ve otelleri ayarlayacağız, ardından yarın sabah geri uçacağız” diyor.
Uçuş iptal edildiği ve yolcuların otele alındığı belirtilirken, uçağında temizlik ekipleri tarafından temizlendikten sonra yeniden operasyonlara verildiği öğrenildi.
Real good of @easyJet to delay the flight 3.5 hours with 0 communication then decide to cancel it altogether because someone took a shit on the toilet floor🤯 quite literally couldn’t make this shit up🥲 #easyjet pic.twitter.com/E9lpCA4rew
— kitty florence lucia (@kittystreekx) October 16, 2023