61’nci yılını Anıtkabir’de kutladı

Türkiye Havayolu Pilotları Derneği (TALPA) 61’nci kuruluş yıldönümü töreni, bu yıl Anıtkabir ziyaretiyle ulu önder Atatürk’ün huzurunda gerçekleştirildi.

Törene TALPA Yönetim Kurulu üyeleri, dernek üyeleri ve aileleri de katılırken, saygı duruşunun ardından TALPA adına Yönetim Kurulu Başkanı Kpt. Plt. H. Murat  Ersoy ATA’mızın mozolesine çelenk koydu.

TALPA heyeti daha sonra Misak-ı Milli kulesine geçti. Kpt. Plt. H. Murat Ersoy Anıtkabir özel defterine ziyarette ilgili mesajını yazarak imzaladı.

Ersoy mesajında;

YÜCE ATA’M,
“Bugün Türkiye Havayolu Pilotları Derneğinin 61. kuruluş yıldönümü vasıtasıyla saygı, sevgi ve özlemle huzurunda bulunuyoruz. Hem şahsım adına hem de ait olduğum kurum ve camia adına biliyoruz ki bugünlere ulaşabildiysek hepsi senin ve bizlere emanet ettiğin Cumhuriyetimizin sayesindedir.
Bizler Yurtta sulh Cihanda Sulh diyecek  kadar tüm Dünya’yı kucaklamış ve yine tüm Dünya tarafından lider olarak benimsenmiş, bir dehaya, Ata’ya sahip olduğumuz için minnet doluyuz. Biliyoruz ki, seni sevmek ve yaşatmak senin ilkelerini benimsemek ve yolundan ayrılmamaktır.
“İstikbal Göklerdedir” diyerek bizlere emanet ettiğin bu gökyüzünü ve bu vatanı ilelebet yaşatacağımıza bir kez daha ant içeriz. Atatürkçü düşünceyi son nefesine kadar yaşatmış ve aktarmış bir babanın evladı olarak söz veriyorum ki tüm evlatlarımız da senin ışığında yürüyerek aydınlıklara ulaşmaya devam edeceklerdir.”
ifadelerine yer verdi.

Törenin ardından TALPA heyeti ve diğer katılımcılar rehber eşliğinde Anıtkabir Müzesi’ni gezerek ziyaretlerini tamamladı.

Etiketler: ,