Aeroflot’un yeni CEO’sundan 2021 mesajı
Rus milli havayolu Aeroflot’un yeni CEO’su Mikhail Poluboyarinov, havacılık sektörünün geleceğine ilişkin açıklamalarda bulundu.
Rusya Federasyon Konseyi’nin ekonomi politikası komisyonuna demeç veren CEO Poluboyarinov sektörün bahar döneminde yeni bir dalga yaşanmaması halinde iyileşme dönemine girebileceğini belirtti.
2021 Nisan döneminde sonra havacılık sektöründe ivmenin yukarıya doğru çıkmasının beklendiğini vurgulayan Aeroflot CEO’su, şirketin plan ve hedeflerini bu süreçte uygulamaya koymayı hedeflediklerini açıkladı.
Aşı çalışmalarının devam ettiği süreçte bahar döneminde salgının ne durumda olacağı henüz bilinmezken, yeni bir dalga yaşanması durumunda ise CEO Poluboyarinov havayollarının hayatta kalmak için ek tedbirler uygulamaya geçebileceğini ifade etti.
Poluboyarinov, salgına rağmen Aeroflot’un 2028 yılına kadar 130 milyon yolcu trafiğini öngören stratejisini revize etmeyi planlamadığını da açıkladı.
AirTürkHaber





