İstanbul Havalimanı’nda bayram buluşması
TGS, İstanbul Havalimanı’da gerçekleştirilen bayramlaşma programına ev sahipliği yaptı.
Buluşmada Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat , İstanbul Havalimanı’nda görev yapan Yolcu Hizmetleri, Ramp, Harekat, Bagaj, Kargo, Uçak İçi Temizlik Hizmetleri ve diğer operasyon ekiplerinin yöneticileri de yer aldı.
TGS’den konuya ilişkin yapılan açıklama şöyle:
TGS ailesi olarak, İstanbul Havalimanı’nda gerçekleştirilen bayramlaşma programında çok kıymetli bir buluşmaya ev sahipliği yaptık.
Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat , İstanbul Havalimanı’nda görev yapan Yolcu Hizmetleri, Ramp, Harekat, Bagaj, Kargo, Uçak İçi Temizlik Hizmetleri ve diğer operasyon ekiplerimizi yöneticilerimizin de katılımıyla ziyaret ederek çalışma arkadaşlarımızla bayramlaştı.
Gerçekleştirilen ziyarette Prof. Dr. Ahmet Bolat, bayram süresince kesintisiz ve yüksek standartlarda hizmet sunan saha ekiplerimizin özverili çalışmalarına dikkat çekti. TGS ailesinin sergilediği disiplinli, koordineli ve müşteri odaklı hizmet anlayışının stratejik değerine vurgu yaparak tüm çalışanlarımıza teşekkürlerini iletti.
Bizler TGS ailesi olarak; aynı disiplin, sorumluluk bilinci ve hizmet tutkusu ile görevimizin başında olmaya devam ediyoruz.












